Annie

Min känsla för att se och känna saker kom till mig väldigt tidigt. Jag kunde känna igen platser jag aldrig varit på tidigare, och hade minnesdrömmar, som jag senare fick klart för mig var minnesbilder från tidigare liv, och kunde känna av energiförändringar, detta innan jag ens nått 6 år.

Jag är inte den enda i min familj som har denna gåva, men den enda som jobbar med den.

Jag har valt att jobba med vägledning, att hjälpa dig hitta vägen, se helheten och ta bort dimmorna mellan dig och din klarhet. Ofta hamnar vi ett läge där vi måste välja, ett vägskäl och vet inte hur vi ska komma vidare. Jag kan hjälpa dig att reda ut vad det skulle innebära att välja det ena eller det andra, och på så sätt får du lättare att veta vilket val du ska göra. Du får klarhet, och kan göra valen med glädje istället för ångest och oro. Jag hjälper din allt från karriärval, kärleksfrågor och personlig utveckling.

Jag hjälper även till att heala din situation och du sitter i trångmål. Jag ger dig tips om hur du ska komma i kontakt med dina gudar och hjälpare.

Jag är bra på att lyssna om du behöver någon att prata ut med och få uppriktiga svar. Många av mina kunder säger att efter vårt samtal har de ny energi och molnen har skingrats.

När jag jobbar via telefon så har jag alltid mina tarotkort till hjälp, de ger mig snabbt svar som jag kan förmedla till dig. Jag använder ibland pendel, olika änglakort, men tarotkorten är mitt bästa verktyg att snabbt komma i kontakt med mina och dina hjälpare och guider, och hitta svaren.

Ljus & glädje, Annie