Ärkeängel

Ärkeängel Mikael är nog den hjälpare jag vänt mej mest till.

I alla fall under de tuffaste tiderna i livet. Då blir mitt första val alltid Mikael, som aldrig viker från ens sida. det är han som bär dej fram när du inte orkar mer. Det här har jag nog alltid gjort, utan att ens veta något om guider, hjälpare, helgon, skyddsänglar. Det bara kändes rätt. Nu vet jag så mer, efter att själv jobba medialt och hjälpa andra.

Men faktum är att vi nog alla borde gå mer på det som “känns rätt”, utan att kanske kunna förklara varför. Jag tror att vår själ vet exakt vad vi behöver, ger oss vägvisning och guidar oss i rätt riktning.

Några andra favoriter som jag har när det gäller ärkeänglar är Gabrielle och Raphael. Gabrielle är hjälparen av kommunikation och konst. Två saker som alltid varit viktig i mitt liv. Jag är super kreativ. Kreativitet är lika viktig beståndsdel i mitt liv som blodet som pumpar runt i min kropp. Och kommunikation är en av de viktigaste ingredienserna i mitt yrke. Att prata, hjälpa och upplysa. Men här har även Raphael en stor viktigt del. För det är ärkeängeln som står för den helande kraften. Han fyller på med det helande gröna ljuset och kunskap. Det är honom jag tar hjälp av för att hjälpa andra, och mej själv.

Annie