Chiron, den sårade helaren.

Chiron, den sårade helaren kommer att påverka oss en bra tid framåt nu. Han tvingar oss att se till att de sår vi fått blir läkta.

På måndag 12 april kl. 04.32 har vi en nymåne som står i Vädurens tecken. Och Chiron (the wounded healer) den sårade helaren, befinner sej just nu i vädurens tecken. Det här är en perfekt tid för att fokusera på dej själv, och dina personliga sår. Hur har du egentligen tagit hand om dem? Kanske har du blivit sårad i kärlek, kanske fick du inte jobbet du sökte, eller är det någon som varit osann, falk och lurat dej? Vad du må ha fått för sår på livets väg så är det viktigt att du hela dej. Inte lägger locket på utan att faktisk försöka förstå din personliga utveckling när det gäller sådan som gjort dej ont. 

Vart femtionde år!

Det här är något som bara sker vart 50 år.  Men han stannar här länge, från 17 april till 19 juni 2026. Så det ger oss massor av tid att läka oss själva. Vi får tid att gå ner på djupet, att läka oss i identitetsfrågor som berör vår fria vilja, kraften att ta ansvar för våra liv, gränssättningar och till det som rör vår själ.  Chiron påverkar oss att oss att göra det som är obekvämt, men nödvändigt. Det  hjälper oss för att stå upp för oss själva, ta fram vår  kraft att fullfölja och våga göra det vi önskar av våra liv. 

För er som är intresserade av astrologi och har ett födelsediagram kan ni titta på vart i ert diagram ni har Chiron placerad. För det är just i det området som du utmanas mest. Och det är oxå där du faktiskt kan utvecklas mest.  OM du inte har ett födelsediagram men är nyfiken på det så gå in på astro.com och få ett gratis. Titta i vilket hus du har den sårande helaren och di ser i vilket område du har din utmaning att bli så mycket bättre. 

Annie