Alla har den helande kraften.

Har du någon gång testat healing, den helande kraften? Den kraften finns egentligen runtomkring oss hela tiden.

Man ska bara lära sig att trycka på knappen. Precis som når du ska tända eller släcka taklampan. Du trycker på knappen och ljuset flödar. Du trycker på knappen och stänger av. Men lampan och kraften finns där hela tiden.Den helande kraften.

Alla kan utföra healing, det du egentligen behöver göra är att leta efter hur du slår på och av kraften. Så här kan du börja, om du aldrig gjort det förut.

Börja med att sätta dej bekvämt, Sitt rakt upp på en stol med fötterna i golvet. Lägg händerna med handflatorna uppåt i knät.

Slut Ögonen. Andas in genom näsan, och ut genom munnen. Ta långa lugna andetag. Sitt så en stund tills du känner dej lugn.

Se dej själv nu som en vibrerande gestalt av ljus. Föreställ dej hur det kommer till dej, att det fyller hela dej från topp till tå. Föreställ dej att ljuset expanderar runt hela dej.

Välkomna ljuset, känn tacksamhet för ljuset, och dela sedan ljuset till de du vill. Det handlar om att ta emot och dela vidare. På så sätt får du mer.

Om du vill ge healing till någon speciell, skall man fråga först, eller be dina guider fråga den personens guider om det är ok. Om det inte är okey så ska energin inte nå den personen. Allt ljus ska alltid skickas av och genom kärlek. Vitt renande ljus och grönt helande ljus är mycket bra energi att skicka vidare. Du kan även använda kraften att heala ditt boende, eller varför inte hela vår vibrerande glob! Och självklar ska du använda kraften för att heala dej själv, väldigt många glömmer det.

Om du till exempel har någon du bryr dej som är sjuk kan du skicka grönt ljus. Se personen “bada” i ett grönt ljus.

glädje och ljus, Annie