Din livskarta börjar att visa sig..

Den senaste månaden har varit en energislukare i många avseenden. Fem planeter i retrograd och tre förmörkelser på trettio dagar. Det är mycket!

Det betyder också att ingenting kan påskyndas eller hända snabbt.

Vi är bara i början på denna förmörkelse-energi även om själva förmörkelsen ligger bakom oss så är energin fortfarande aktiv och påverkar våra dagar, och kommer så att vara under de kommande sex månaderna.

Medan de yttre planeterna Pluto, Neptune, Saturn och Jupiter fortfarande kommer att gradueras fram till åtminstone september, kommer Mercury i kräftan att gå direkt i dag, 12 juli, vilket antyder att vi återgår till känslomässiga frågor som behövs förstås och göras något åt.

Krigaren Mars i Väduren kan ha aktiverat en önskan att springa ut ur din vardag och bli friare, men med Mars som kvadrerar Merkurius retrograd i kräftan, så tvingar det dig att kliva in i dig själv och se till att varje steg du tar leder till rätt väg framåt. Det kan också avslöja känslomässiga sårbarheter så se till att du tar dig tid att tendera till vilka frågor som inte känns helt okay för dig, så att du kan utveckla det och skapa dej en stabilare och mer hälsosam utveckling för dej.

Med den expansiva Jupiter i Stenbocken som fortfarande ansluter sig till Pluto, planen som står för “egenmakt” och att vara handlingskraftig, avslöjar din egen inre sanning på djupet och som hjälper dej hitta din egen rätt väg hur du ska ta dej framåt. Det år din egen livskarta som börjar bli visuell för dej, det osynliga bläcket den skrivits med börjar nu visa sina färger.

Använd den här påverkan till att skapa din egen, största möjliga framtidsvision för hur du vill ha det i ditt liv och låt din själ utforska varje nyans av de känslor som uppstår under din utveckling till att bli ditt bästa JAG!

Energi och mod, Amelie