Gräv djupare, än är du inte färdig.

Nu går vi in i Skorpionens månad. Och som vanligt handlar det då om det själsliga, det undermedvetna. Det här sker när vi redan har massor av tuffa, påverkande energier. Men gräv djupare, än är du inte färdig.

Merkurius står i retrograd, vi går in i skorpionens månad. Det är intensiva tider. Men den här veckan gör Venus, som står i Jungfrun, allt vad hon kan för att lysa kärlek och harmoni åt oss. En bra hjälp för att vi ska få tillbaka vår styrka, och komma i balans igen. Så gräv djupare, än är du inte färdig.

Venus bidrar med att addera färg, smak och känsla i alla livets strävanden. Livet tenderar att bli så mycket bättre när hon gör vad hon gör bäst, och det påminner dig om hur det känns att leva och att älska.

Venus, som är styrande planeten för Vågen, står även för sig också till ytterligheter och behovet av rättvisa. Med hennes perspektiv den här veckan är chansen stor att vi skapar mer balans och mindre distansering. Hon ger oss ljuset, balansen, kärleken och så att livsenergin kan återvända och stärkas.

Och som vanligt, det spelar ingen roll när du är född, vilket tecken du tillhör, det här påverkar oss alla.

Det är Venus som visar vägen, Amelie.