Håll balansen med mantran!

Det är verkligen tuffa tider nu, speciellt som Pandemin tar ny fart över Europa. Så därför vill jag tipsa dej om att håll balansen med mantran!

Det är nog månaga som tycker det känns som ett riktigt bakslag nu när nyheterna översvämmas av Pandemin igen. Så jag vill ge dej ett verktyg för att förbli lugn mitt i stormen. Nämligen att håll balansen med mantran. Nedan kommer en av mina favoriter.

Ong Namo Guru dev Namo= Jag hälsar min intre visdon och låter den vägleda mej.

Ong Namo med Snatam Kaur, är om du frågar mej otroligt vacker och lugnande. Helt klart en av mina favoriter. Inom Kundalini yogan så finn mängder att fantastiska mantran som har olika syften.

Du behöver självklart inte vara Kundalini utövare för att känna av dess vibration och helande kraft. Men det finns mängder av lugnande mantran och annan vacker musik.

Ett tips är att sätta ihop en lugnande spellista, som du spelar upp så fort du känner dej stressad, orolig eller kanske ledsen. Vibrationerna är magiska och leder till helande och lugn. Och det är precis det vi behöver som motpol i tuffa utmanade tider dem de vi lever i just nu.

Lugn och balans, Amelie