Hur mår du?

Hur mår du egentligen? Känner du dej orolig men inte riktigt vet varför? Då känner du av rådande energier.

Hur känns det, har du känt efter hur du mår, eller känner du dej direkt orolig men kanske inte vet varför, eller vartifrån denna påtagliga oron kommer. Då kan jag berätta att planeterna har en stor påverkan av hur vi mår just nu. Och kommer även att ha det resten av året.

Det är hela gänget av Mars, Uranus och Black moon Lilith som har parkerat sig i Oxens tecken. Mars är där 7 januari till 4 mars. Uranus har stått där sedan 16 maj 2018 och stannar till 6 juli 2025. Och upproriska Black moon Lilith ställde sej i oxens tecken 21 oktober 2020 och stannar till 18 juli 2021.

Mars känner väl de flesta till som en eldig krigare som vill ha förändring, gärna gör uppror och har en väldigt ungdomlig, omogen energi. Medans Uranus är ortodox, en något förvirrad professor, men som även han kan vara oförutsägbar, excentrisk, explosiv. Kan även vara anarkist och bjuda in till revolution. Adderar vi sedan in Black moon Lilith med sim feminina upproriska energi till grabbgänget som kan du kanske först villa oroliga energier de sprider till oss. Men eftersom de står i Oxens tecken, så dämpas deras aggressivaste påverkan ( puuhhh, tack för det) men kan istället anas som subtil mobbning och till viss del manipulativ påverkan. De ger oss vibbar som gör oss obekväma. Det finns inget att ta på, men det finns ändå där.

Så det är otroligt viktigt nu att ge dej själv självkärlek, och att försöka vara medveten om att oron inte är din, utan kommer från andra, och har inte med dej att göra. Hitta ljuset i dej själv. Och framför allt alliera dej med fina, snälla kärleksfulla vänner nu. Ge, ta och sprid kärlek.

Kärlek, och ljus, Annie