Hur mås?

Känner du av energierna utan att kanske förstå vad det är som egentligen påverkar dej?

Vi har många aspekter som påverkar både vår intuition och tankeverksamhet.

I dag är det den 7 dagen i månanden och talt sju främjar vår intuition så att den ökar och vi blir mer sensitiva, vilket är bra så försök att bejaka din intuition nu och träna dej att lita på den. 

Samtidigt så befinner vi oss drömmande fiskarnas tecken samtidigt som Merkurius är i retrograd. Och när Merkurius är i retrograde är det som ni säkert redan vet alltid en tid för att dra i handbromsen och tänka till lite extra på var man står, vem man är och vad man vill. 

På måndag  9 mars har vi årets första super fullmåne i Ljungfruns tecken, samtidigt som Merkurius börjar gå direkt igen, så förvänta dej en helg full av känslor, tänkande och gå på djupet, fundera över din roll här på jorden, vad bidrar du med, kan du på något sätt ändra på dina vanor och sätt att leva? Hur påverkar dina ageranden det du har runtomkring det? För nu är det tid att rensa!

Skriv ner allt du känner inte längre har plats i ditt liv, gör plats för att ta in nytt, börja nytt, öppna upp och ge plats för nya fräscha energier. Elda sedan upp lappen på måndag kväll, eller riv den i småbitar och spola ner den i toaletten.

Ge dej tid att fundera lite på vad du inte längre vill ha i ditt liv, Amelie.