Ljuvliga Juni!

Välkommen juni med all din fägring stor! Sverige står i full blom med en skörhet som man inte hittar söder ut. Hög luft och full med klorofyll.

Juni är nog min favoritmånad. Jag äskar denna tiden vi just nu befinner oss i. Samtidigt så är väldigt många månader på året min favorit månad, av olika anledningar.

När jag var yngre var det bara sommar som gällde. Nu uppskattar jag årets skiftningar på ett helt annat sätt. En av anledningarna är säkert att jag är bofast i ett varmare land nu, och inte jagar solens strålar som förr.

Men även att jag förstår och läser ett år som en process, naturens process, som vi människor försöker att strunta i. Men när man stänger sin personliga agenda, och följer med årstidernas förändringar så mår vi så mycket bättre. Och att se och uppmärksamma magin som sker runtomkring oss, faktiskt hela året. Istället för att bara leva efter sommar och semestertider. Det gör att vi dissar väldigt mycket tid av våra liv. De blir bara transportsträckor till “semesterfirande och ledighet”.

Så mitt tips är att försöka att se varje månads unikitet och fördel. Till om med Januari och November har sina fördelar. Då är det vilotid, så tagga ner, tillåt dej att ladda batterierna, njut av att gå ner i varv, och vila dej i form.

Men nu… Njut av Ljuvliga Juni!

Annie