Förvänta dej trubbel! Merkurius i retrograd.

Nu går Merkurius in i årets sista retrograd. Förvänta dej trubbel under de kommande 22 dagarna. Speciellt eftersom detta sker i skorpionens tecken.

Kommunikations planeten, Merkurius, ( The Trickster) går bakåt 13 oktober till 3 november. Men du får addera en vecka innan och en vecka efter, eftersom energien inte har avtagit helt utan fortfarande påverkar. Så förvänta dej trubbel!

Förvänta dej trubbel! Merkurius i retrograd.
MerkuriusMerkurius, även kallad “the Trickster” symboliseras även av tarokortet “Magikern” Även känd som Hermes och Gudarnas budbärare i Grekisk mytologi.

Merkurius kommer att vara retrograd i Skorpionen, ett tecken som styr vår undermedvetna, allt vi gömmer under ytan inklusive hemligheter. Kan för en del kännas otroligt tufft och utmanande, men är oerhört viktigt för att finna sig själv.

Det här kan vara en tid med enorm läkning om du är sann mot dej själv. Men om du försöker leva på en lögn, så är det dags att berätta vem du verkligen är. Så var sann mot dej själv. Då kommer du att våga följa din egen inre sanning, din själs röst.

Det är kraftfulla energier i görningen nu. Se till att använda den rätt och gör det bästa av det. För dej! Kom ihåg, jag har sagt det förut, det är nu vi välker vår framtid.

Lyssna inåt, hör din innersta röst berätta vart du ska, Amelie