Nymåne i fiskarna ger oss möjligheter.

I dag, kl 11,23 har vi nymåne i fiskarna. Nu har vi en väldig potent nymåne som kan hjälpa oss att planera och skapa vår framtid.

I dag har vi vår nymåne i fiskarna, vilket ger oss möjligheter att skriva om vår framtid. Att verkligen ta höjd i våra drömmar, och försöka tänka ut vad vi egentligen önskar oss. Om jag frågar dej vad du skulle önska dej om det inte fanns några som helt gränser, om du fick önska helt fritt utan tankar på vad som är möjligt eller inte, vad skulle du svara då? Där har du din början! Skriv ner den tanken!

Alltid när det är nymåne ska vi ha fokus på det vi vill ha mer av. Och för att verkligen förstärka det nu när vi har en magisk möjlighet, agera!

Skriv ner dina drömmar, det du vill ha mer av. Sedan kan du göra en nymåne ritual för att verkligen plantera detta frö.

Här har du en guidad meditation, om hur du till exempel manifesterar dina nymåne önskningar. Men börja först att ha din lista klar. Den listan tar du med dej in i cirkeln. Och det är den du visualiserar på i din cirkel. Jag rekommenderar att när du står i cirkeln kan du läsa upp din lapp högt. Sträck den uppåt mot himlen, alla väderstrecken och till sist lägg den på marken mot moder jord, och visualisera det du skrev som en liten film, att du “känner” att du redan har det.

Lycka till med att skapa din framtid, Annie