Orsak och verkan.

Hur mår du egentligen? Om du känner dej trött kanske det inte är vila som du behöver, utan stimulans för di själ. Ta en funderare på orsak och verkan.

Känner du dej trött och sliten kanske det inte beror på att du sliter ut dej, utan att du gör för lite av det som din själ brinner för. Ta reda på orsak och verkan, vad tänder din livsgnista VS vad släcker den.

Eg. övers: “Kanske känner du dej ofta trött, men inte på grund av att du sliter ut dej, utan för att du gör för lite av det som får din livsgnista att tändas”.

Känner du igen dej i ovanstående citat? I så fall tycker jag du ska ta dej en riktigt funderare på vad är det som får dej att vibrera av härliga livs-energier, och vad är det det som släcker dem. Motivera dej själv till ett härligt, lyckligare liv.

Gör sedan en enkel gradering på 1 -5, och sätt upp dina mål för hur du ska leva ditt liv, fyllt av härlig energi. Kom ihåg att när du mår bra, mår alla andra runtomkring dej oxå bra.

Det är en perfekt tid nu till att summera året som varit. Så du kan göra ett bokslut. Och att skriva upp dina mål och önskningar för 2021.

Glädje och ljus, Amelie