Tarotkort betydelse

Vad är egentligen innebörden av olika tarotkort, och hur ska man kunna tolka dem?

Tarotkort finns i en oändlig varierande utföranden. Så det första är att hitta en lek som du känner att du är attraherad av. Att den lockar dej. Inte mist att du gillar bilderna på korten. För min egen del gillar jag klassiker inte för mycket fantasy, riken är att budskap och symbolik försvinner. men om man kan sina kort så funkar så klart även dessa. 

Införskaffa dej en bra bok som innehåller tydningar, symboler etc, men lever veta grunderna av vad svärd, bägare, mynt och stavar betyder. Det räcker got för en nybörjare. Men sen kommer även element, planeter och numerologi in och inte minst symboler. Tillsammans bildar de svar. Det är som att försöka tyda en magisk hemlig text. Men glöm inte heller bort vad du känner när du ser på korten. Vad är det första som kommer upp? Därför tycker jag inte om tarot lekar som har grymma bilder, för de ger en negativ skrämmande känsla, inte den fina vägledning som tanken är. 

Träna gärna med egna kort, och kontakta en bra tarottolkare om du vill ha hjälp med tydningar, eller sätt att tyda dina kort. Jag hjälper många som håller på att träna upp sig. Så bara här av dej till linjen om du vill ha hjälp.

Annie