Välkommen Vattumannen.

Nu har vi gått in i Vattumannens tid. det blir en månad som kommer påverka tankar och andlighet.

Vattumannen är ett lufttecken, vilket bland annat påverkar tankekraft och andlighet. Men inte bara under kommande månad, du kommer höra en hel del om det under hela 2021.

Kommande månad så har vi massor av planeter som kommer påverka oss. Solen, Merkurius, Venus, Jupiter och Saturnus. Det är personliga, social planeter, så det betyder att påverkan kommer påverka hur du agerar rent kollektivt. Även hur andra agerar i grupp.

Det kommer även visa sig genom förändringar och möjligheter gällande mångfald och jämlikhetsfrågor.

Det är en bra månad att fokusera på hur man kan hjälpa till och bidra till förbättringar, utöka din vision genom just din kunskap. Fråga dej själv vad kan du göra för att bidra till en bättre framtid och värld?

Tänk utanför ramarna! Försök se allt genom ett större perspektiv! hur ser ditt perspektiv ut om en månad, ett år, fem år och varför inte 20 år. Människan har alltid haft en rädsla för förändringar, vi vill gärna behålla det vi är vana och känner igen. Men allting förändras hela tiden, det är inget vi kan göra något åt. Så det är bättre att följa med energin framåt och ha fokus på fina möjligheter än att bara se sej som ett löv i vinden. sätt upp ditt segel och ta ut ditt mål, sen är det bara att kryssa dit.

Tro, hopp och kärlek, Annie